Kontaktoplysninger

Kringlum 5, Ballum
6261 Bredebro
tlf.: 51904312
CVR: 28651260

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forandring FryderFrands

Forandring Fryder er et enmandsfirma med flere samarbejdspartnere. Jeg, Frands Soberra, er faglært murer og har arbejdet flere år som murersvend i Sønderjylland og København, inden jeg slog mig ned i Sønderjylland som selvstændig.

Jeg siger aldrig nej til en udfordring og er god til at komme med forskellige løsningsforslag på mureropgaver. Jeg brænder for ovnbyggeri, men derudover interesserer jeg mig for restaurering og oprindeligt murerarbejde. Jeg arbejder meget med lermørtler, rene kalkmørtler og naturlige og miljørigtige byggematerialer, og er i det hele taget interesseret i at finde alternative tilgange til byggeri og murerarbejde. Du kan se billeder af nogle af mine andre murerarbejder her.

Du er altså velkommen til at kontakte mig med alle slags mureropgaver, traditionelle som alternative, så skal vi nok finde en god løsning som passer til dit behov.

Kontaktfb

Facebook2

Kringlum 5 - Ballum - 6261 - Bredebro - tlf.: 51904312 - CVR: 28651260 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forandring Fryder er medlem af Jysk Ovnsætterlaug:  www.finskemasseovne.dk